Bemutatkozás
"A Mátai Ménes közel 270 lovával Magyarország egyik jelentős lótenyésztő központja, állami ménesként működik a Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft. kezelésében."

Tájékoztatás

Tisztelt Vendégeink!
Társaságunk figyelemmel kíséri a koronavírus-helyzet alakulását hazánkban, és nyomon követjük a https://koronavirus.gov.hu/ honlapon közzétett információkat. Mindezek és az operatív törzs ajánlásának figyelembe vételével a 2020. március hónapra tervezett rendezvényeink és programjaink elmaradnak, illetve későbbi időpontban kerülnek megrendezésre.
Március 14-re a Hortobágyi Csárda kertjébe tervezett Karikásostorral a szabadságért, illetve a Mátai Ménes Gyermek Díjugrató Versenye elmarad. A rendkívül nagy népszerűségnek örvendő Nóniusz Kupa Döntő későbbi időpontban kerül megrendezésre.
Ezúton is köszönöm mindazon szervezők és közreműködők munkáját, akik idejüket áldozták a programok és versenyek megszervezésére.


Az idei évben a Mátai Ménesben március 15-én induló Pusztai kocsikázás állandó programunk előreláthatólag március 31-ig szünetel.


Kérem Kedves Vendégeinket, hogy rendezvényeinkről, programjainkról a Hortobágyi Nonprofit Kft. honlapján (www.hortobagy.eu) és Facebook oldalán tájékozódjanak.


Medgyesi Gergely Árpád
ügyvezető
Hortobágyi Nonprofit Kft.